Отруєння Скрипаля: З'явилися нові подробиці про російського екс-розвідника

Найближчим часом, доки тіла батька та доньки Скрипалів не зможуть виробляти необхідну кількість ферментів самостійно, за ними будуть продовжувати наглядати медики.
Юлія та Сергій Скрипалі. Фото: соцмережі.

Російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, якого в березні 2018 року отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок" в британському місті Солсбері, виписали з лікарні. Про це повідомляє Sky News із посиланням на повідомлення місцевої лікарні, передають Патріоти України.

"Районна лікарня Солсбері повідомляє, що колишній шпигун Сергій Скрипаль був виписаний",
– йдеться у повідомленні.

У той же час, в лікарні не змогли розповісти більше деталей про стан Юлії та Сергія Скрипалів, - незважаючи на те, що обох пацієнтів вже виписано, медики зобов'язані і надалі дотримуватися конфіденційності. Відомо тільки, що найближчим часом, доки тіла Скрипалів не зможуть виробляти необхідну кількість ферментів, за ними будуть продовжувати вести медичне спостереження.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері разом із донькою був отруєний колишній розвідник Сергій Скрипаль. Слідство встановило, що його отруїли сильнодійною нервово-паралітичною речовиною "Новичок". Британська розвідка вважає, що до отруєння причетна Росія.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...