Отруєння у Солсбері: Британські слідчі розшукують ще двох підозрюваних

За інформацією джерел, лікар був залучений до цієї операції, аби слідкувати, щоб підозрювані в отруєнні Олександр Петров та Руслан Боширов не отруїлися самі.

Петров та Боширов були із помічниками? Ілюстрація: Голос Америки.

У Великобританії розшукують ще двох підозрюваних у справі про отруєння екс-розвідника РФ Сергія Скрипаля, це можуть бути лікар та куратор операції, який працював у посольстві. Про це повідомляє Daily Mirror з посиланням на джерела в уряді Британії, передають Патріоти України.

За інформацією джерел, лікар був залучений до цієї операції, аби слідкувати, щоб підозрювані в отруєнні Олександр Петров та Руслан Боширов не отруїлися самі. А якщо хтось з них все-таки постраждав – медик мав забезпечити допомогу, аби до цього не долучили поліцію чи Міністерство охорони здоров’я.

Співрозмовники видання зазначили, що четвертий підозрюваний, ймовірно, працював у посольстві та керував проведенням операції з отруєння Скрипалів. Джерела стверджують, що Петров та Боширов могли зустрітися з цими людьми в одному з готелів Лондона, після чого поїхали потягом до Солсбері, де і отруїли Скрипалів.

Чекають трансферного вікна: На Зінченка "поклав око" один із європейських футбольних грандів

субота, 11 травень 2024, 6:38

27-річний український захисник англійського "Арсеналу" Олександр Зінченко може залишити лондонський клуб уже влітку. Про це повідомляє sport.ua з посиланням на власне джерело. За його інформацією, мюнхенська "Баварія" не відмовилися від ідеї придбання ...

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах: Що треба знати

субота, 11 травень 2024, 6:30

Кабінет міністрів вніс зміни в Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Згідно з документом, погодження списків військовозобов’язаних для бронювання передається від Генерального штабу Збройни...