Отримує громадянство: Відомий російський режисер та композитор перебирається в Україну

Володимир Назаров дуже полюбив Київ, а ще пояснив, чому анексія Криму стала трагедією для російського народу.

Володимир Назаров. Фото:www.depo.ua

Російський композитор, співак, актор і кінорежисер Володимир Назаров заявив про свій намір переїхати в Україну і отримати громадянство. Про це Володимир Назаров розповів в інтерв’ю Апострофу, передають Патріоти України.

Журналіст задав питання режисерові, чи часто він буває в Києві, на що Володимир Назаров відповів так:

"Досить часто. Якщо подивитися паспорт, там місця вже немає (посміхається). Та й взагалі, я переїжджаю в Україну, тепер буду її громадянином." - заявив митець.

Назаров вважає, що анексія Криму - це взагалі трагедія для Росії. "Я особисто знаю людей, які брали Крим. Це особиста трагедія для них, для держави, народу, вони просто цього не розуміють. Не розуміють, що вони зробили непоправний вчинок." - наголосив він.

На запитання, чи зможуть народи України і Росії порозумітися і що для цього необхідно, народний артист РФ відповів:

"Для початку Росія повинна відкликати всі свої бандитські угруповання, повернути Крим, припинити війну на Донбасі і в Луганську і перестати лізти в Україну. Компенсувати всі матеріальні втрати України, і після цього довго-довго, потупивши очі, вибачатися.

І ось коли Україна захоче, вона зробить жест до примирення. А до цього - не лізти!" - наголосив він.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...