Оце так: Бойовики "ЛНР" затримали в Луганську співробітників міжнародної організації (фото, відео)

Бойовики підозрюють затриманих у співпраці з українськими спецслужбами.

Фото: ЗМІ

Представники так званого "МГБ ЛНР" затримали в Луганську співробітників гуманітарної організації ACF (Рух проти голоду), повідомляють Патріоти України.

Спікер "МГБ ЛНР" Євгенія Любенко заявила, що співробітники організації працювали в Луганську під виглядом підприємства "Народна взаємодопомога". Точна кількість затриманих співробітників організації не називається. Також відомо, що в офісі були вилучені договори, листування та звіти про проведення соціологічних досліджень, які за версією бойовиків "доводять протиправну діяльність" організації.

Також опубліковано відео, на якому люди, що представляють співробітниками організації, розповідають про її діяльність в Луганську.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...