Оце так: Генерал СБУ перейшов на бік бойовиків і закликає до повалення української влади (відео)

Олександр Третьяк записав звернення до колишніх колег, у якому заявив про перехід на бік бойовиків.


Зрадник з СБУ генерал Третьяк. Фото: скрін відео

В Інтернеті з’явилось відео, на якому заступник голови Донецької облдержадміністрації за часів губернаторства Анатолія Близнюка та Володимира Логвиненка протягом 20 хвилин на фоні банеру так званого «міністерства державної безпеки ДНР» викриває представників вищого керівництва України. Ролик доступний на Youtube, передають Патріоти України.

Серед іншого, на нібито підтвердження своїх слів про повний крах держави, Олександр Третьяк заявляє, що в Україні повністю знищено атомну енергетику та розвалено армію.

Окрім цього, Треьяк говорить про те, що брав участь у фальсифікації результатів минулорічних президентських та парламентських виборів під час роботи радником колишнього очільника області Сергія Тарути. Тепер, каже, що прозрів, і вважає ці вибори незаконними.

Також екс-чиновник запевняє, що пенсіонери та військовослужбовці з Донецької області зі своїх доходів платять 15 % на проведення АТО.

На відео чітко видно, що Третьяк читає заготовлений текст на телесуфлері, екран якого відбивається на його окулярах.

До початку російської агресії Олександр Третьяк працював начальником управління СБУ в Луганській області. Після цього був радником Сергія Тарути, в команді якого відповідав за питання внутрішньої політики та взаємодію з силовиками.

Третьяк є генералом Служби безпеки України. Він говорить, що до так званої "ДНР" прийшов самостійно та закликав своїх колишніх колег-військових до повалення української влади.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...