Оце так: Родина Зайцевої не пропонувала допомогу постраждалим у жахливій ДТП в Харкові

Фото: kor.ill.in.ua

Ніхто з родичів підозрюваної у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олени Зайцевої не звертався до родини постраждалих сестер Діани та Оксани Берченко з пропозицією про допомогу. Про це заявив наречений Діани, Юрій Фоменко, передають Патріоти України з посиланням на "KHARKIV Today".

За його словами, до нього з пропозицією допомоги не зверталися.

"Всі дзвінки, які надходять мені, наприклад, я на ці дзвінки відповідаю. Батьки теж на всі дзвінки відповідають, немає такого, щоб кинули трубку, не взяли трубку. До мене якимось чином пробиваються люди з Ізраїлю, з Німеччини, так в чому проблема? Вони знаходяться у Харкові, будь ласка, - четверта швидка. Хочете допомогти - приїдьте або ж просто зробіть переказ", - заявив Фоменко.

Однак за його словами, від кого надходять грошові перекази, ніхто не відстежує.

"Може бути щось і надходило, але достовірно я вам сказати не можу. Особисто до мене ніхто не звертався, до батьків теж, до лікарні теж ніхто не під'їжджав", - повідомив Фоменко.

У свою чергу батько сестер Берченко, Ігор, заявив, що хтось зі сторони сім'ї Зайцевих все ж звертався до адвоката сім'ї з пропозиціями компенсації.

"Так мій адвокат говорив мені, що до нього зверталися із пропозиціями компенсації хтось з боку Зайцевих. Але що мені ця компенсація? Навіщо? Вона що мені підніме Сашу з могили (в ДТП загинув чоловік старшої сестри Оксани - Олександр Євтєєв - ред. ). Оксана тільки в себе прийшла, Діаночка у важкому стані й прогнозів ніхто не дає. Нашій сім'ї звичайні люди допомагають", - сказав він.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...