Оце так: Суд відпустив бандитів, які грабували підприємців у Києві (відео)

Суд відпустив двох учасників банди під заставу в 168 тисяч гривень, а ще двох - під заставу в розмірі 211 тисяч.

Андрій Крищенко. Фото: прес-служба Нацполіції.

Судом були відпущені розбійники, які грабували підприємців на мільйони. Про це написав глава поліції Києва Андрій Крищенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Вони застосовували силу до потерпілих, а іноді навіть зброю, яку вилучили під час затримання. В ході слідства зібрали доказову базу і почали кваліфікацію їхніх дій - бандитизм», - пише Крищенко.
За словами поліцейського, суд відпустив двох учасників банди під заставу в 168 тисяч гривень, а ще двох - під заставу в розмірі 211 тисяч.
«На вулиці столиці відпустили людей, які організували озброєну банду, яка полювала на підприємців, яким загрожує до 15 років позбавлення волі», - каже Крищенко.


"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...