Оце так: У Маріуполі розповсюджують листівки проти вступу в ЄС (фото)

Активісти вимагають від поліції у місті навести порядок.

Листівки проти вступу України в ЄС почали з'являтися у Маріуполі. Фото: Facebook

У Маріуполі Донецької області з'явилися листівки проти вступу України в Європейський союз. Про це інформує співтовариство "Оборона Маріуполя" на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ці листівки стали з'являтися сьогодні в центрі міста в ліфтах, недалеко від Жовтневого РВВС. Вимагаємо від працівників Поліції навести порядок!", - сказано в повідомленні.

"Естественно, на кой она нам здалась загнивающая старушка Европа, которая на ладан дышит, то ли дело в раисси-матушке, все счастливы, однополых браков нет, духовные скрепы крепчают день ото дня, люди в край довольны.

Что самое печальное, найдутся те, которые во всю эту бредятину охотно поверят и снова начнут грезить "русским миром", - додали в "Обороні Маріуполя".

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....