​Падіння ідола «вільної Росії»: Земфіра брудно вилаялася на український прапор (відео)

Залякана бідна істота виявилася не такою «бунтаркою» як її пісні. А може її дійсно «перевиховали», і переконали полюбити «русский мир»

Літо 2015 року. Земфіра на концерті у Грузії

Відома російська співачка Земфіра, яка раніше неодноразово виявляла симпатію нашої країни, і навіть виступала на концертах з жовто-блакитним прапором, в нецензурних виразах відреагувала на символ України на концерті у Вільнюсі, з сумом повідомляють Патріоти України.

Побачивши зі сцени, як представники української діаспори підняли в повітря українські прапори, Земфіра попросила прибрати їх.

"Я жительница России, мы находимся в Литве. Я прошу вас, я прошу вас, бл…ь", - істерично благала співачка прибрати прапори.

Тим часом, ведучий "Нового каналу" Олександр Педан в своєму Інстаграме повідомив, що це саме його прапор розлютив Земфіру. «А ось прапор який збісив зЄМФІРУ! Така ось українська делегація волає в холлі гучніше за оту співачку #зємфіраганьба», - написав телевізійник.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...