"Палкий патріот України": У мережі показали іноземного добровольця, який загинув на Донбасі (фото)

Артур із позивним "Ронін" не був активним у соцмережах, зате був напрочуд активним на війні.

Артур із позивним "Ронін". Фото: соцмережі.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил 27 липня загинув за Україну громадянин Латвії Артур з позивним "Ронін". Про це розповіли волонтери групи "Повернись живим" в Facebook, передають Патріоти України.

Вони також опублікували знімок захисника, зазначивши, що він був активним на війні. "Це - громадянин Латвії і палкий патріот України, боєць 72 ОМБр Артур на позивний "Ронін". Сьогодні, 27 липня, чоловік віддав за нас із вами життя. Він не був активним у соцмережах, зате був напрочуд активним на війні", - розповіли волонтери.

Зазначається, що загиблий воїн пройшов чимало гарячих точок. До 72-ї бригади він воював у складі 54 ОМБр і у "Правом секторі". "Ронін" підірвався на ворожому снаряді поблизу селища Новолуганське. Вічна слава полеглим Героям! Не забудемо! Не пробачимо", - резюмували волонтери.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...