"Пам'ятаєте Яника і вінок?": Мережу підірвали фото "мокрого" Путіна під час покладання квітів

Користувачі пригадали знамениті кадри падіння траурного вінка на Януковича під час такого ж дощіу і побачили в цьому певний символізм.

Десь ми це вже бачили. Фото: Твіттер.У мережі висміяли фото з церемонії покладання першими особами РФ вінків до Могили невідомого солдата в Москві на згадку про полеглих у роки німецько-радянської війни 1941-45 років. Відповідні фото з'явилися у Twitter, передають Патріоти України.

Захід супроводжувався сильним дощем і вітром, що зіпсувало його учасникам костюми і зачіски.Зокрема користувачі соцмережі звернули увагу на те, що почесна варта притримувала один із вінків, щоб він не впав на голову РФ Володимира Путіна, як це було у відомому випадку з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Також фурор в соцмережі викликало вираз обличчя прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва на одному з фото.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...