"Пам'ятаю, як Лещенко бігав за депутатами і фотографував їх сумки і туфлі", - волонтер

​Наталія Юсупова пам'ятає Сергія Лещенка ще журналістом, який говорив про корупцію в парламенті.

Наталя Юсупова. Фото: depo.ua.

Волонтер Наталя Юсупова вважає, що слабкість українців це вибір помилкових кумирів, одним з яких є нардеп Сергій Лещенко, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

“У мене життєвий досвід такий, тому я наскрізь бачу людей, які люблять прибрехати. Добре пам'ятаю, як Сергій Лещенко, ще будучи журналістом, ганявся за депутатами, фотографував їх сумки та взуття. А зараз він їм усміхається", - згадала Юсупова в інтерв'ю.

“Та й уся ця історія з його квартирами. Раніше, коли політик говорив, що квартира записана на бабусю чи тітку, всі сміялися і розуміли, що він бреше. Сьогодні, виходить, будь-хто може сказати, що позичив гроші на квартиру у друзів, і йому повірять. Так в чому ж тоді сенс антикорупційного бюро?!" - підсумувала волонтер.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...