Пам'яті останніх оборонців ДАП: Нардеп Тетерук запропонував Кличку назвати вулицю на честь по-звірячому вбитого "кіборга"

Наш обов'язок пам'ятати подвиги українських героїв і виховувати молоді покоління так, аби не вчити гіркі уроки знову.

Ігор Брановицький. Фото: 112.ua.

Народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук звернувся до мера Києва Віталія Кличка з пропозицією перейменувати вулицю Патріса Лумумби на честь "кіборга", військовослужбовця 90-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї десантно-штурмової бригади Ігоря Брановицького. Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі, звертаю Вашу увагу на важливе питання і прошу репосту. Мова йде про вшанування пам'яті наших українських воїнів, які ціною свого життя боронили цілісність і майбутнє України у неоголошеній Росією війні. Наш обов'язок пам'ятати їх подвиг і виховувати молоді покоління так, аби не вчити гіркі уроки знову.

Ігор Брановицький, Народний герой України, нагороджений орденом Мужності ІІІ ступеня, нагрудним знаком "За оборону Донецького аєропорту", загинув, захищаючи своїх поранених побратимів в аєропорту. І коли терорист з призвіськом "моторола" шукав, хто з них був кулеметником, Ігор рятуючи від розправи друзів, назвався кулеметником і був одразу застрілений терористом. Я підписав звернення до мера Києва Віталія Кличка з пропозицією переіменувати вулицю П.Лумумби на честь Ігора Брановицького", - написав Тетерук.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...