"Памятника на могиле до сих пор нет": Екс-соратники Януковича відмовилися їхати в Крим на річницю загибелі Віктора-молодшого

До Севастополя було вирішено не їхати, адже за упокій душі молодшого Януковича можна помолитися і в Києві, вважають представники оточення екс-президента.

ВІктор Янукович-молодший. Фото:intvua.com

Колишні соратники екс-президента України вирішили не їхати в Севастополь на річницю загибелі Віктора Януковича-молодшого, оскільки "за упокій душі можна помолитися і в Києві". Про це повідомляє Сегодня з посиланням на джерела в оточенні сім'ї Януковича, передають Патріоти України.

За інформацією видання, за могилою сина екс-глави держави доглядає його мати, яка живе в Криму. На ділянці прибирають і працівники церкви. Пам'ятника на могилі досі немає - тільки дерев'яний хрест.

"Обмінялися смс з нею (Людмилою Янукович. - ред.). До Севастополя було вирішено не їхати, адже за упокій душі молодшого Януковича можна помолитися і в Києві. Він був хорошим хлопцем. За останній рік Янукович-старший не підтримував зв'язки зі своїми колишніми колегами", - розповіло джерело з колишнього оточення екс-президента.

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року, потонувши на озері Байкал (РФ), коли його авто провалилося під лід. Рятувальники припустили, що він перебував за кермом і, швидше за все, не встиг відстебнути ремінь безпеки.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.