Пампушки чи худенькі? Соціологи розповіли, як виглядає ідеальне жіноче тіло

Жінок оточують фотографії “ідеалу”, тож вони схильні себе недооцінювати.

Ілюстрація: ЗМІЖінки частіше описують ідеальне жіноче тіло як атлетичне, тоді як чоловіки віддають перевагу пишним формам. Такими є результати дослідження, проведеного в січні для RiverMend Health і Центру розладів харчової поведінки Rosewood, повідомляють Патріоти України.

54% респондентів визнали, що атлетична статура (як у Девіда Бекхема чи Майкла Фелпса) є ідеалом для чоловіка. Водночас результати для ідеального жіночого тіла відрізнялися. 49% жінок сказали, що спортивна статура (Пінк або Гвен Стефані) ідеальна, а 38% чоловіків проголосували за більш округлі лінії (Кім Кардашян або Мерайя Кері).

Більш критичне ставлення жінок фахівці пояснюють маркетингом. Жінок оточують фотографії “ідеалу”, тож вони схильні себе недооцінювати. Дослідження також показало, що понад 75% респондентів готові відмовитися від чогось, що їм подобається, якщо зможуть досягти ідеального тіла за одну ніч. Наприклад, відмовитися від смаженої їжі, алкоголю, соціальних мереж і навіть сексу. 3% сказали, що можуть відмовитися від своїх будинків, а 2% - що готові відмовитися від стосунків із коханими заради ідеального тіла.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...