Паніка у центрі Москви: У гуртожитку Міноборони РФ кілька годин не можуть загасити пожежу

Епіцентром бурхливого полум'я є п'ятий поверх будівлі. Поки відомо про одну постраждалу, це жінка. Вона вся в кіптяві, чорного кольору, вибігла на вулицю.

Фото:https://www.rusdialog.ru/#

Точна кількість постраждалих на пожежі невідома, але, судячи з реакції жінки, яка вибігла з палаючої будівлі, можна припустити, що всередині палаючого приміщення знаходяться ще люди. Пожежа почалася в гуртожитку Міністерства оборони РФ в Москві сьогодні, 25 серпня. За попередньою версією, до цього призвела стара проводка, передають Патріоти України з посиланням на Российский диалог.

Епіцентром бурхливого полум'я є п'ятий поверх будівлі. Поки відомо про одну постраждалу, це жінка. Вона вся в кіптяві, чорного кольору, вибігла на вулицю.

В екстреному порядку до місця надзвичайної події направляються пожежні машини і карети швидкої допомоги. Задимлення сильно охопило кілька поверхів, а п'ятий поверх охоплений відкритим полум'ям.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...