Пасажирів рейсу "Львів-Стамбул" евакуювали у львівському аеропорту

У поліції зазначили, що 54-річна киянка під час посадки на рейс повідомила про бомбу.

Ілюстрація:https://dt.ua

У міжнародному аеропорту Львів імені Данила Галицького евакуювали понад 70 пасажирів рейсу "Львів - Стамбул" і весь екіпаж через повідомлення про бомбу. Про це пише прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Відзначається, що сьогодні близько 13.20 в поліцію надійшла інформація від співробітника аеропорту Львів, що пасажирка рейсу, 54-річна киянка, під час посадки сказала, що в літаку є бомба.

"Зараз експерти-вибухотехніки спільно з працівниками аеропорту проводять обстеження літака, на місці працює слідчо-оперативна група та працівники інших служб, які задіюються в подібних випадках", - повідомили правоохоронці.

Питання про відкриття кримінального провадження ще не вирішене.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...