"Патриарх Кирилл прилетел в город Сахалин. Проездом из города Крыма": У мережі висміяли головного путінського церковника за незнання географії (відео)

Після прибуття Гундяєва на Сахалін з'ясувалося, що патріарх насправді не зрозумів, куди прилетів.

Скрін відео

Глава Російської православної церкви (РПЦ) патріарх Кирило показав своє незнання географії РФ, назвавши Сахалін містом. Відповідне відео з фрагментами з промови патріарха опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"Патриарх Кирилл прилетел в город Сахалин. 2 раза. У меня нет слов", - дивується в Twitter блогер Ірина Соколова.

"После этого, наверное, полетел в город Камчатку", - жартує вона.

"Середина Милость Божья - это он себя имеет ввиду?", "Ждем вторую серию - "Оправдания". Вторая, по законам жанра, ещё забористее первой будет", "Да он даже не в курсе, что неправильно сказал", "Ну донесут, сейчас быстро это всё", "Это он проездом из города Крыма", "Южно-Сахалинск дольше произносить?", "многие даже не подозревают о таком городе.

Для них столица Сахалина - город Сахалин. Если вообще знают об острове. А то для некоторых Сахалин - город в Камчатке. При этом что такое Камчатка, остается догадываться", — коментують інші користувачі Facebook.

Цифра вражає! Скільки українських чоловіків за час війни нелегально перейшли у Румунію

субота, 11 травень 2024, 10:30

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну близько 11 тисяч українських чоловіків нелегально перейшли кордон із Румунією. Про це заявив представник прикордонної поліції Румунії Флорін Коман. За його словами, в більшості випадків втік...

Бережіть голови! Цієї ночі Землю накрила "екстремальна геомагнітна буря"

субота, 11 травень 2024, 9:54

Геомагнітна буря на Землі вперше за 20 років досягла найвищого рівня: у ніч на суботу K-індекс піднявся до максимальної позначки - 9. Центр прогнозування космічної погоди використовує "K-індекс", щоб описати наскільки активність сонця впливає на магніт...