Печерський райсуд столиці арештував екс-голову правління "Київенергохолдингу", у якого знайшли годинник від Путіна

Одночасно у якості альтернативи суд встановив Бондарю заставу у розмірі 7 млн гривень.

Юрій Бондар. Фото:http://svyat.kievcity.gov.ua/

Печерський райсуд Києва арештував на два місяці екс-голову правління "Київенергохолдингу" Юрія Бондаря, якого затримали у рамках розслідування незаконного відчуження пакету акцій АК "Київенерго" вартістю понад 77 млн грн. Такий запобіжний захід суд обрав у п'ятницю, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Київської прокуратури.

Вказується, що одночасно у якості альтернативи суд встановив Бондарю заставу у розмірі 7 млн гривень.

Йому інкримінують вчинення злочину за статтею "привласнення, розтрата майна або заволодінням шляхом зловживання службовим становищем".

Як відомо, прокуратура Києва у четвер разом з Національною поліцією та СБУ в рамках справи про розтрату державних коштів в особливо великому розмірі затримала екс-керівника "Київенергохолдингу" Юрія Бондаря.

Тоді генпрокурор Юрій Луценко заявив, що затриманий готувався до втечі на територію т. зв. "ДНР". Також він продемонстрував "знайдений при обшуку іменний годинник від Путіна".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...