Печиво з "ДНР": В "Ашані" прокоментували звинувачення в торгівлі з ОРДЛО

Адміністрація гіпермаркету пояснила, що етикетка на продукції була з помилкою через технічний збій.

Мережа супермаркетів "Ашан". Фото: 1rre.ru.Етикетка на кондитерському виробі фірми "АВК" з гіпермаркету "Ашан" в Києві, де місцем виробництва вказано Донецьк, є помилкою і сталася через технічний збій. Про це написала прес-служба мережі "Ашан Україна" в коментарях під постом киянки Тетяни Воловик в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"В результаті кібератаки деяке програмне забезпечення було переустановлено, і дані підтягнулися некоректно з архівів. Ми виправили цю несправність і перевірили продукцію на відсутність подібних випадків", - сказано в повідомленні.

До дискусії також приєдналася прес-секретар кондитерської компанії "АВК" Катерина Дробілко, яка запевнила, що вся їхня продукція виготовляється виключно в Дніпрі і також вказала на ймовірність технічного збою у їх реалізаторів.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...