Пентагон вперше показав фото стратегічного бомбардувальника нового покоління

Американські ВПС хочуть купити до 100 подібних бомбардувальників, кожен з яких обійдеться не менше, ніж в 564 мільйони доларів.

Бомбардувальник  В-21. Фото: Діалог.Раніше передбачалося, що новітня бойова машина буде називатися В-3, але в США вирішили позначити бомбардувальник нового типу В-21. Глава управління ВПС Міноборони США Дебора Джеймс вперше продемонструвала фото нового літака, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бомбардувальник розробляється за проектом Long Range Страйк Bomber. Він буде перебувати на озброєнні з уже існуючими літаками типу B-2, і замінить згодом машини типу B-52 і B-1B.

Корпорація Northrop Grumman, яка зайнялася розробкою бойової машини, уклала контракт на 21,4 мільярда доларів.

Американські ВПС хочуть купити до 100 подібних бомбардувальників, кожен з яких обійдеться не менше, ніж в 564 мільйони доларів.

У вересні 2015 року Northrop Grumman зробила два прототипи бомбардувальника, який отримав кодову назву LRS-B.

А в листопаді минулого року на перспективному американському винищувачі F-35A Lightning I Пентагон вперше провів в повітрі випробування чотириствольної гармати GAU-22 / A.

Як раніше повідомлялося, США буде боротися з Росією і Китаєм роботизованим найпотужнішим озброєнням нового типу.

Пентагон на майбутній рік на озброєння заклав десятки мільярдів доларів.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...