Перебої в зв'язку: У крупного мобільного оператора України трапилася велика аварія

Серйозні перебої зі зв'язком сталися на території окупованого Донбасу.

В МТС сталася аварія. Фото: allnews.com.ua.У великого мобільного оператора "МТС-Україна" 3 березня трапилася серйозна поломка в мережах, що призвело до перебоїв у зв'язку, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тільки що нам повідомили про обрив волоконно-оптичної лінії зв'язку, через це у частини абонентів можливі тимчасові труднощі зі зв'язком. Фахівці компанії вже виїхали на місце для проведення ремонтних робіт. Будемо вас оперативно інформувати про вирішення ситуації", - повідомили на сторінці "МТС-Україна" в соцмережі Facebook.

Зокрема, серйозні перебої зі зв'язком відбулися на території окупованого Донбасу.

Так, сепаратистське видання ДАН повідомило вранці 3 березня, що робота мобільного оператора "МТС-Україна" у ДНР порушена в результаті пошкодження двох магістральних кабелів.

"Сьогодні, 3 березня 2016 року, на двох магістральних кабелях в напрямку України, де знаходиться ядро мережі МТС, сталися аварії. У зв'язку з чим можливі суттєві перебої зі зв'язком", - попереджають про труднощі жителів окупованого Донецька.

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...