Переговори тривають: Стали відомі нові подробиці чемпіонського бою Усика

Стартують переговори про поєдинок між поляком Кшиштофом Гловацьким і українцем Олександром Усиком.

Олександр Усик. Фото: sport.bigmir.net.

Всесвітня боксерська організація (WBO) санкціонувала проведення переговорів між командами боксерів, які посперечаються за титул чемпіона світу у важкій вазі, - його володаря поляка Кшиштофа Гловацького і претендента українця Олександра Усика. Про це повідомляютьПатріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією ЗМІ, 29-річний Гловацький, який 16 квітня вперше захистив свій титул, нокаутувавши американця Стівена Каннінгема, повинен протягом 30 днів домовитися з українцем про проведення поєдинку. Якщо по закінченню цього терміну переговори так і не будуть успішно завершені, будуть проведені промоутерські торги за право організації цього бою (а їх переможець зможе виставити свої місце і терміни проведення бою).

Нагадаємо, Олександр Усик мав провести свій наступний бій 23 квітня в Києві - проти британця Стівена Сіммонса, проте, отримавши травму, він вирішив відкласти його. Після новини про скасування бою Усика представники Гловацького заявили, що хочуть провести ще один добровільний захист перед боєм з Усиком.

Додамо, що польський боксер завоював титул чемпіона світу влітку 2015 року, коли всупереч прогнозам нокаутував німця боснійського походження Марко Хука. На рахунку поляка - 26 перемог в 26 поєдинках. Усик має 9 перемог нокаутом і жодної поразки.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...