​Переміг 54-річний слюсар зі своєю трубою: У Німеччині пройшов чемпіонат по імітації реву оленів (відео)

Всього в турнірі взяли участь 16 учасників, які змагалися в трьох дисциплінах: наслідування реву оленя-ватажка, наслідування реву оленя в пошуках самки і наслідування реву старого оленя.

Чемпіонат Німеччини у цій давній мисливській дісципліні пройшов в Дортмунді. Переможцем став 54-річний слюсар з Нижньої Саксонії Андреас Тепфер. Це вже третя вікторія ентузіаста, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости». Друге і третє місця в цьому році зайняли дебютанти першості - Крістоф Уффельманн і Фабіан Менцель з Баварії.

В якості допоміжних засобів учасники використовували морські раковини, роги великої рогатої худоби або дерев'яні духові музичні інструменти.

Як зазначається, протягом багатьох століть наслідування реву оленів використовувалося мисливцями. Імітуючи рев молодих самців, мисливці виманюють з укриття оленя-ватажка стада. Вони також намагаються відтворити рев оленя, який демонструє свою владу, і оленя, який хоче сподобатися самці.

При цьому звуки повинні бути максимально правдоподібними, оскільки тварини відразу ж помічають фальш. Троє кращих еімітаторів Німеччини представлятимуть країну на чемпіонаті Європи, який пройде у Франції. Серед найбільш сильних конкурентів - команди з Литви, Естонії та Білорусі.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...