Хіти тижня. Боляче вдарив по біцепсах-трицепсах: Гройсман не пустив "міністра-бодібілдера" на міжнародний турнір до Іспанії

55-річний Ігор Насалик – не лише політик, а й відомий спортсмен, переможець турнірів з пауерліфтингу і призер змагань із бодібілдингу.

Гройсман не відпустив Насалика на змагання. Фото: ТСН.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відмовився відпустити міністра енергетики Ігоря Насалика на змагання з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа». Про це стало відомо сьогодні на закритій частині засідання уряду, передають Патріоти України.

За інформацією журналістів, турнір має відбутися 28-30 вересня цього року в Барселоні. Глава міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, який давно бере участь у таких змаганнях, зазначив, що не зможе бути присутнім на позачерговому засіданні уряду, яке Гройсман призначив на п’ятницю, 28 жовтня. Там члени Кабінету міністрів мають розглянути питання ціноутворення на газ для населення. У відповідь голова уряду зазначив, що не відпускає міністра, і той має явитись на «газове» засідання.

55-річний Ігор Насалик – не лише політик, а й відомий спортсмен, переможець турнірів з пауерліфтингу і призер змагань із бодібілдингу. У 2013-му році, коли він був міським головою Калуша, чиновник увійшов до трійки найкращих у категорії «ветерани» на змаганнях на Чемпіонаті України з фітнесу і бодібілдингу. А за чотири роки до того, на відкритому Чемпіонаті України з пауерліфтингу і жиму лежачи, який відбувся у Калуші, Насалик серед чотирьох учасників у віковій групі 46-49 років і вазі до 100 кг виграв змагання. Він показав результат 135 кг жиму лежачи.

«Арнольд Класик Європа» - традиційні комерційні змагання з бодібілдингу, пауерліфтингу і інших видів спорту для національних федерацій, які входять до Міжнародної федерації бодібілдингу. Змагання заснував всесвітньо відомий бодібілдер, актор і політик Арнольд Шварценеггер. Змагання проводяться у багатьох вікових і вагових категоріях, як серед аматорів, так і серед професіоналів.

Джерело: Главком

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...