"Перемогла дружба": Команда бійців АТО провела товариський матч з ФК "Дніпро" (фото)

Перший товариський матч був, як це не дивно, в зоні АТО, тепер хлопці зіграли на мирній території.

ФК "Дніпро" та команда бійців АТО. Фото: "Фейсбук".

Сьогодні в Дніпропетровську був проведений товариський футбольний матч між командами ФК "Дніпро" і командою учасників АТО. Про це у "Фейсбуці" повідомила відома дніпропетровська волонтерка, яка перейшла на службу до Міноборони, Тетяна Ричкова, передають Патріоти України.

"Величезна подяка організаторам даного матчу. З самого початку конфлікту на сході нашої країни, ФК "Дніпро" допомагав військовослужбовцям в зоні АТО, особливо рідний 25-ій бригаді. Перший товариський матч був, хоч як це дивно, в зоні АТО, тепер хлопці на мирній території", - зазначила вона. Відомо, що команди зіграли з рахунком 1: 1.

Нагадаємо, що, зокрема, 26-річний нападник Збірної україни та "Дніпра" Роман Зозуля відомий активною допомогою українським військовим і пораненим. Аби заробити необхідні для цього кошти, він навіть продав з аукціону свою медаль фіналіста Ліги Європи.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...