Перепрацювались, рідненькі: Нардепи воюючої країни продовжили собі канікули від засідань "роботою з виборцями"

Таким чином, депутати повинні будуть зібратися на робочому місці тільки 17 січня.

Нардепи. Фото: iPress.uaРівно о третій ночі в середу, 21 грудня, Верховна Рада України внесла зміни до календарного плану проведення 5-ї сесії парламенту 8-го скликання, замінивши пленарні засідання з 10 по 13 січня на роботу з виборцями. Про це повідомляє парламентський кореспондент НБН, передають Патріоти України.

«Внести зміну до календарного плану проведення п'ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 07 липня 2016 року № 1447-VIII, щодо роботи Верховної Ради України в січні 2017 року, передбачивши з 10 по 13 січня - роботу з виборцями», - йдеться в затвердженому законопроекті.

Таким чином, депутати ще на тиждень продовжують собі новорічні канікули, і повинні будуть зібратися на робочому місці тільки 17 січня. Також народні депутати прийняли рішення присвятити день 21 грудня роботі в комітетах, тим самим скасувавши ранкове і вечірнє пленарне засідання.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...