''Перестали боятися'': Офіцер ЗСУ передбачив бунт у ''ДНР''

Більшість людей розчарувалися у ідеях створення "русского міра", бо він приніс тільки розруху і війну.

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Гнівні пости в соцмережах жителів "ДНР" про погіршення якості життя з приходом на Донбас проросійських терористів - це лише початок, який призведе до більш активних дій у подальшому. У коментарі журналістам офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") підтвердив зростання масового невдоволення серед жителів фейкових республік, передають Патріоти України.

За його словами, люди почали розчаровуватися. "Наразі більшість людей розчарувалися у ідеях створення "русского міра", бо він приніс тільки розруху і війну. Більшість людей, які були з активними проросійськими поглядами, вже почали розчаровуватися", - розповів офіцер.

Він вважає, що це є лише початком більш активних протистоянь народу проти терористів, які можна очікувати в подальшому. "І найцікавіше, що вже люди почали виходити на вулиці. Такого три роки не було, вони почали виходити проти різних афер, які проводять представники окупаційної влади, особливо в медичній, соціальній сферах. Тобто, вони перестали їх боятися", - заявив військовий.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...