Перетворилася на брюнетку: Тіна Кароль зіграє головну роль у фільмі (фото)

Співачка грає роль дівчини, яка намагається вибудувати відносини зі своїм новим хлопцем, але її ніяк не відпускають фантоми її колишніх коханих.
Тіна Кароль зіграє у фільмі "Колишні". Фото: прес-служба.

Співачка Тіна Кароль виконала головну роль в короткометражному фільмі режисера Євгена Баранова "Колишні". Співачка грає роль дівчини, яка намагається вибудувати відносини зі своїм новим хлопцем, але її ніяк не відпускають фантоми її колишніх коханих, передають Патріоти України.

"Колишні" - це інтелектуальне кіно. У ньому розкрито нелегкий вибір людини в боротьбі між минулим і сьогоденням. І цей вибір визначає його завтрашній день ", - говорить автор ідеї фільму Вікторія Лезіна.

У кіношному амплуа Тіну Кароль не впізнати: без червоної помади і в чорній перуці, співачка максимально змінилася для фільму. "Тіна Кароль - характерна актриса, вона існує в фільмі на межі ігрового і документального кіно", - говорить режисер фільму Євген Баранов.

Головну чоловічу роль у фільмі виконав Михайло Пшеничний. В епізодичних ролях ми побачимо цілу плеяду знаменитих акторів - у фільмі зіграли Володимир Горянський, Кирило Дицевіч, Олександр Попов, Іван Соловйов та інші. Робота над фільмом триває, прем'єра запланована в 2019-му році.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...