Перша красуня: Найгарнішу українку діаспори обрали у США (фото)

Титул першої віце-міс та міс Чикаго здобула Віталіна Мельничук.

На конкурсі краси. Фото: ЖЖ

У Чикаго пройшов конкурс "Міс Українська Діаспора-2015". Перемогу здобула полтавчанка Євгенія Борідка, повідомляють Патріоти України.

У США дівчина живе сім років. Переможниця отримала в подарунок подорож до України та грошовий приз для здійснення благодійної місії на Батьківщині.

Зараз Євгенія навчається в одному з університетів штату Нью-Джерсі. Дівчина розповіла, що хоче брати активну участь у громадському житті діаспори та займатися благодійністю, зокрема, на своїй рідній Полтавщині.Титул першої віце-міс та міс Чикаго здобула Віталіна Мельничук, родом із Чернівців, другою віце-міс стала Марта Петрушкевич зі Львова.

До слова, гостею конкурсу стала співачка Злата Огнєвіч, яка виступила разом з хором школи Святого Миколая у Чикаго. З ними вона виконала пісню “Pray for Ukraine”, яку зал слухав стоячи.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...