Перша ракетка України Еліна Світоліна сенсаційно обіграла першу ракетку світу (фото)

​На великому тенісному турнірі China Open з призовим фондом 1,1 млн доларів в третьому колі одеситка здолала Анжелік Кербер з рахунком 6: 3, 7: 5.

Українка Світоліна сенсаційно обіграла першу ракетку світу. Фото: obozrevatel.com.

Українка Еліна Світоліна сотворила гучну сенсацію на великому тенісному турнірі China Open з призовим фондом 1,1 млн доларів. У третьому колі одеситка обіграла першу ракетку світу Анжелік Кербер, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Напружений поєдинок на кортах в Пекіні тривав рівно півтори години. Світоліна здолала зоряну німкеню в двох сетах з рахунком 6:3, 7:5.

По ходу зустрічі наша співвітчизниця зробила дві подачі навиліт, а також показала феноменальну реалізацію брейків - 9/11.

Крім того, на рахунку Еліни дві подвійні помилки. Таким чином статистика особистих зустрічей Світоліної і Кербер стала 5:3 на користь німецької тенісистки.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...