Перша смерть: В Одесі на Куликовому полі помер чоловік

Сьогодні, 2 травня, в 16.14 правоохоронці Приморського відділу поліції отримали інформацію про смерть чоловіка на розі вул. Канатна - Італійський бульвар.

В Одесі на Куликовому полі помер чоловік. Фото Олександра Лесика.

Чоловік, якому сьогодні стало погано на Куликовому полі, помер в кареті швидкої допомоги. Про це повідомила прес-секретар міськради Наталія Мальцева, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Волонтери до приїзду медиків намагалися надати допомогу, але він, на жаль, помер. 37 років. Попередній діагноз - інфаркт», - повідомила Мальцева.

Крім того, з Куликова поля госпіталізували 73-річну жінку з гіпертонічним кризом, а також доставили до пологового будинку породіллю з загрозою передчасних пологів.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...