Перша в Україні "швидка допомога для тварин" з'явилася в Одесі (відео)

У бригаді швидкої працюють двоє: ветеринар і санітар-водій. За місяць роботи вони вже виїхали на понад 100 викликів.

Швидка допомога для тварин. Скрін відео

В Одесі благодійний притулок Німецької спілки захисту тварин обладнав мікроавтобус для надання першої допомоги та перевезення собак і котів до клініки. До ветеринарів телефонують небайдужі містяни, які помітили бездомну тварину у біді, і на такі виклики машина виїздить уже щодня, йдеться в сюжеті ТСН. Про це повідомляють Патріоти України.

Найчастіше по допомогу ветеринарів кличуть, коли тварин збивають машини або труять невідомі. Як каже лікар Юрій Левчишин, фахівцям із сучасним обладнанням завдяки оперативності вдаються справжні дива – і на поправку йдуть песики й котики, яким за інших умов шансів на життя не лишалося б. У бригаді швидкої працюють двоє: ветеринар і санітар-водій. За місяць роботи вони вже виїхали на понад 100 викликів.

Раніше ветеринари такоє їздили на виклики, однак стара машина була незручною: для перевезення великих собак доводилося відкручувати сидіння, клітки з тваринами тримати в руках, аби їх не носило салоном. Тепер обладнане авто виїздить і привозить чотирилапих пацієнтів дуже швидко, і тим значно поліпшує їхні шанси на порятунок.

Водій-санітар Сергій Денісенко не приховує, що робота не з легких, але дуже вдячна. "Коли ти рятуєш життя тварини, коли вона дивиться на тебе цими очима – більшої вдячності, я думаю, і не треба," - каже він. Більшості врятованих тварин працівники притулку зрештою знаходять господарів. Щомісяця до справжньої домівки переїжджають до шести десятків тварин – собак та кішок.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...