Перше місце в номінації "Автохам": У Києві героїня парковки намагалася прогнати з "зебри" пішохода

На додачу до автохамства високодуховна власниця червоного Ніссана ще й показала пішоходам непристойний недвозначний жест.

Героїня парковки з вулиці Антоновича. Фото: Фейсбук.

У Голосіївському районі Києва дівчина-водій припаркувалася на пішохідному переході, перед тим намагаючись прогнати звідти пішохода, який очікував зеленого сигналу світлофора. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала мешканка Києва з ніком Mary Volcom, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався на вулиці Горького (Антоновича), 50 біля "Мегамаркету".

"Стою на пішохідному переході і чекаю зелене світло, і тут бі-біп! Стоїть переді мною авто, а за кермом миловидна дівчина. Сигналить і пропонує зійти мені з тротуару, де пішохідний перехід, бо вона хоче там стати", - розповіла киянка.

За її словами, вона не відреагувала на таку зухвалу вимогу водія авто.

"Поки горіло червоне, з місця я не відійшла", - підкреслила жінка.

Судячи з опублікованих фото, пізніше дівчина на червоному авто все-таки припаркувалася на "зебрі", перегородивши пішоходам доступ до переходу.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...