Перше побачення стало останнім: У Києві жорстоко позбавили життя жінку (відео)

50-річна жінка була зарізана 19-річним кавалером з сайту знайомств.

У Києві по-звірячому вбили жінку. Ілюстрація: Вголос.

У Дніпровському районі Києва на бульварі Перова сталося жорстоке вбивство 50-річної жінки. Її зарізав у власній квартирі 19-річний хлопець, з яким вона листувалася на сайті знайомств. Про це повідомляється на сторінці поліції Києва в Facebook, передають Патріоти України.

Тіло близько півночі 12 липня виявив власник квартири, яку знімала загибла. Прийшовши ввечері до неї, він побачив, що вхідні двері відкриті, а на підлозі лежить його знайома з ножовими пораненнями. Пізніше під час огляду місця злочину правоохоронцями було знайдено кухонний ніж, який і став знаряддям убивства. Також було встановлено, що жінка загинула від колото-різаних ран шиї та тіла. Висновки криміналістів свідчать про те, що жертва сама пустила в будинок злочинця, оскільки замок вхідних дверей не має жодних пошкоджень.

"Правоохоронці одразу почали комплекс заходів, щоб затримати особу, яка вчинила злочин. Встановили коло знайомих потерпілої, чим вона займається, чим цікавиться. Через кілька годин ми вже мали підозрюваного. 19-річний уродженець Сумської області затриманий за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України і надає свідчення. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі", - розповів начальник Головного управління поліції Києва Андрій Крищенко.

За словами хлопця стало відомо, що він працював у столиці різноробочим і жив у гуртожитку. Зі своєю жертвою підозрюваний познайомився в інтернеті, після чого зателефонував і домовився про зустріч. Однак під час спілкування йому здалося, що жінка вкрала у нього гроші, і він влаштував скандал. У розпал сварки він завдав жертві кілька ножових ударів по тілу і перерізав горло. Потім він вкрав у жінки мобільний телефон, два годинники, флешку і гроші.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...