Першокурсники коледжу у Керчі закрили спинами студенток, щоб ті врятувалися від вбивці, - свідок трагедії (відео)

Хлопці почали жбурляти у стрільця каміння, щоб відволікти його увагу та викликати вогонь на себе.

На місці трагедії у Керчі. Фото:Укрінформ

Під час нападу на коледж в окупованій Керчі четверо першокурсників ціною власних життів врятували від загибелі інших підлітків, переважно дівчат. Про це російському агентству ТАСС розповів студент коледжу, свідок трагедії Артур Колесник, передають Патріоти України.

"Хлопці-першокурсники, які щойно випустилися з 9 класу, вони тільки вступили, відучилися два місяці. І коли сталася ця трагедія, хлопці почали жбурляти у нього каміння [у вбивцю - ред.], тому що за його спиною відходили інші діти. Групи, переважно дівчат. Хлопці вирішили викликати вогонь на себе, щоб він відволікся, щоб дівчата змогли хоч якось втекти. І наразі, усі четверо, загинули", – розповів він.

Як повідомлялося раніше, 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков відкрив стрілянину та влаштував вибух в навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. За останніми даними, в результаті події загинула 21 людина, близько 50 були госпіталізовані.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...