Песик захищав свою хазяйку: Киян обурив чоловік, який викинув собаку із 9-го поверху (фото)

Нелюдь, який викинув тварину, був раніше судимий за крадіжку.

Нещасний песик захищав хазяйку від її власного сина. Ілюстрація: соцмережі.

Користувачів інтернету обурила новина про те, що в Києві на Борщагівці чоловік викинув з 9-го поверху собаку. Про це йдеться на сторінці dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Так, інцидент стався на вул. Симиренка. "Собачка щосили, незважаючи на свої розміри, намагалася захистити жінку похилого віку (матір бидла) від нападок цієї дегенеративної істоти!" - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік, який викинув собаку, був раніше судимий за крадіжку. Мати відмовилася писати на нього заяву за вбивство тварини.

"Мерзота убога", "Виродок! Таких потрібно самих з вікна викидати - ось це буде справедливість! Інакше воно не зрозуміє!", "Я думаю знайдеться герой, який покарає цього виродка. Бідна мама, а собачку так взагалі шкода, така крихітка, а захищала...", - пишуть в інтернеті.

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...

Життя без пенсії? Чого чекати українцям, які не напрацювали трудового стажу, але досягли пенсійного віку

понеділок, 6 травень 2024, 12:43

В Україні громадяни, які взагалі не напрацювали страхового стажу при досягненні пенсійного віку - можуть претендувати на допомогу від держави, передають Патріоти України. . Такі виплати не є пенсією, а лише тимчасовою державною соціальною допомогою не...