Петрів піст: У Києві п'яний церковник влаштував ДТП і напав на пані-водія (фото)

Священик став винуватцем аварії, проте поспішив з'ясувати стосунки з дівчиною-водієм.

У Києві нетверезий церковнослужитель влаштував ДТП. Фото: "Фейсбук"Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости інформують, що в Києві на Подолі священик, який сів за кермо автомобіля в нетверезому стані, влаштував ДТП, про що на сторінці "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook опубліковані фото з місця аварії.

"ДТП на вул. Набережно-Хрещатицька за участю п'яного священика. На шляхопроводі п'яний священик (на фото зліва) на автомобілі Renault Clio не дотримався допустимої дистанції і наздогнав передній автомобіль Toyota RAV 4. Після ДТП святий отець вийшов з авто і почав посипати землею дівчину-водія, в яку в'їхав", - наголошується в коментарі до фото.

За інформацією очевидців, на місце події прибули патрульні. "Поліцейські запідозрили, що святий отець п'яний. Тест на алкоголь показав 1.66 проміле", - підкреслюється в повідомленні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...