"Петух ряженый!": У Запоріжжі знайшовся "малолітній" ветеран (фото)

70-річний екс-депутат Запорізької міськради від КПУ Генадій Битюцький обчепив свої груди підробними медальками і приймав квіти від дітей.

Генадій Битюцький народився через два роки після закінчення війни. Фото: 061.

У Запоріжжі на масових заходах на честь Дня Перемоги в Другій світовій війні молодик, завішаний медалями, приймав квіти і поздоровлення від дітей. Фото "ветерана" опублікувало видання 061, передають Патріоти України.

Після публікації фотографії в соцмережах, чоловіка впізнали. Це - 70-річний екс-депутат Запорізької міськради від КПУ Генадій Битюцький, який народився через два роки після закінчення війни (в 1947-му році). Він очолює раду Запорізької обласної громадської організаціїї спільноти безквартирних офіцерів.

В інтернеті про нього пишуть, як про ветерана Збройних Сил. Серед медалей, які повісив собі на груди Генадій Олександрович - жодної бойової, а кілька - взагалі підробки, помітили користувачі соцмереж.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...