З архіву ПУ. "Кіндер" був із сюрпризом. Але не тим: Мешканку Запоріжжя шокував вміст шоколадки (фото)

Обурена жінка повернула пінопласт назад і натомість отримала гроші, які заплатила нібито за шоколадку.

Замість шоколадки в упаковку поклали... пінопласт. Ілюстрація: соцмережі.

Мешканка Запоріжжя придбала в одному із магазинів міста шоколадку популярного бренду, однак всередині виявився пінопласт. Про це жінка розповіла у співтоваристві "Типове Запоріжжя" в Facebook, передають Патріоти України.

"Порадували дитину... Купили в магазині недалеко від будинку... Як так можна? А якщо в гості - на сюрприз знайомим?" - заявила вона.

У коментарях користувачі припустили, що це міг бути муляж. Однак жінка заявила, що не побачила там написів "зразок, муляж та інше".

У підсумку, вона повідомила, що повернула пінопласт назад і натомість отримала гроші, які заплатила нібито за шоколадку.


"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...