Виявився депутатом: У Запоріжжі спіймали педофіла "на живця"

Зустрівши замість підлітка активістів, Олексій Передерій "активно заперечував своє пряме схиляння до неподобств дитини".

Педофіл виявився депутатом сільради. Фото: соцмережі.

Активісти громадської організації "Спадщина Запоріжжя" викрили та затримали 27-річного педофіла, після чого провели з ними "виховну бесіду". В соцмережі було опубліковано фото чоловіка та скріни його листування з нібито 14-річною дівчинкою-підлітком - робота по виявленню велася "на живця", передають Патріоти України.

Любителем малолітніх виявився Передерій Олексій Олексійович (народився 8 вересня 1992 року). Зазначається, що у чоловіка юридична освіта, він стажувався в прокуратурі Запорізької області. Збоченець за допомогою листування призначив "дівчинці" зустріч з метою зробити їй "розслабляючий масаж і провести дефлорацію".

Зустрівши замість підлітка активістів, Передерій "активно заперечував своє пряме схиляння до неподобств дитини". Однак у його телефоні було виявлено весь спектр захоплень - безліч листувань з малолітніми дітьми, обмін еротичними фото, безліч збережених фотографій підлітків і порнографії.

"З інтелектуальним інвалідом була проведена роз'яснювальна робота, видані напуття", - йдеться у публікації від 2 лютого. Незабаром після цього журналісти місцевого видання IPnews повідомили, що їх читачі впізнали на фото чоловіка депутата сільської ради у Малій Білозерці, який проживає в Запоріжжі.

Крім того, були опубліковані скріни документів, що підтверджують участь Олексія Передерія в голосуваннях на сайті сільради.

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...