"Back in the USSR": Мережу шокувала черга в російському супермаркеті (відео)

Фарш, запропонований супермаркетом по 130 рублів за кілограм (54 грн / кг), навряд чи виявиться якісною продукцією., але людей у черзі це не зупиняло.

Черги у російському супермаркеті. Фото: скріншот з відео.

У російському Брянську спроба влаштувати розпродаж фаршу обернулася для супермаркету шокуючими чергами. Жителі міста, дивлячись на натовпи в магазині, не могли не згадати радянські черги за продуктами. Відео з брянського супермаркету «Лінія» опублікував блогер Serg Wисоцкій в Twitter, передають Патріоти України.

«Это что, здесь стоит весь Брянск? Довели!»;
«Единственное отличие от СССР — раньше стояли с авоськами, а теперь с корзинами»;
«Все просились в СССР. Начали сбываться мечты»;
«Можно всей очередью петь «Back in the USSR»,
— жартують користувачі соцмереж.

Найдосвідченіші покупці звернули увагу, що фарш, запропонований супермаркетом по 130 рублів за кілограм (54 грн / кг), навряд чи виявиться якісною продукцією.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...