"Пендосы идут! Спасайся кто может!": У Росії перевірку сирени цивільної оборони сприйняли за початок війни зі США

Перелякані люди дзвонили в адміністрацію і лаялися, телефон не вщухав протягом двох годин.

Ілюстрація:bloknot-stavropol.ru

Жителі Ставропольського краю РФ були захоплені зненацька виттям сирени під час випробувань систем екстреного оповіщення населення і вирішили, що почалася війна зі США. Про це повідомляє ставропольський сайт Блокнот, інформують Патріоти України.

У місті Желєзноводську і його околицях місцеві жителі вважали, що почалася війна між Росією і США. Інші стали ховати автомобілі, побоюючись, що почався град.

"Перелякані люди дзвонили в адміністрацію і лаялися через те, що їх ніхто не попередив про початок війни. Телефон не вщухав протягом двох годин. Дзвінки продовжують надходити досі", - повідомила керуюча справами адміністрації Приміської сільради Олена Даниліна.

У березні 2016 року голова Дмитрівського муніципального району Московської області Валерій Гаврилов закликав жителів району до пильності.

"Прошу вас, особливо в цьому році, як ніколи. Це не просто, так би мовити, щоб вас стурбувати. Сьогодні більше десятка тисяч чоловік закинуті зі Сполучених Штатів Америки для того, щоб розхитати сьогодні нашу країну напередодні головних політичних виборів. Будьте уважні, особливо старости по селах", - заявив він.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...