П'яний чоловік у Дніпрі напав на будівлю ОДА (фото)

Зловмисник розбив молотком сім вікон скляного фасаду будівлі. Його доставили у відділ поліції для подальшого розгляду справи, пояснити свій вчинок він не зміг, тому що був дуже п'яний.

результати нападу. Фото:https://dp.npu.gov.ua/У Дніпрі вранці, 4 квітня 2017 року, п'яний чоловік напав на будівлю обласної державної адміністрації. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

"4 квітня о четвертій годині ранку співробітниками Управління поліції охорони був затриманий 53-річний місцевий житель, який перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння розбив молотком сім вікон скляного фасаду будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зловмисника доставили у відділ поліції для подальшого розгляду справи, пояснити свій вчинок чоловік не зміг, тому що був дуже п'яний.

Повідомляється, що вказаний злочин кваліфікується як хуліганство, зловмисникові загрожує штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей в ЕРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...