П'яний водій на Сумщині збив візочок з дитиною

Прибувши на місце аварії, поліцейські з'ясували, що ступінь сп'яніння 52-річного водія склав 2,3 проміле. На щастя, пішоходи лише відбулися переляком, дитина не постраждала.

Фото: ГУНП у Сумській області

У Шостці молода сім'я з двома маленькими дітьми ледь не стали жертвами п'яного водія. Про це повідомляє у Facebook dtp.kiev.ua, зазначають Патріоти України.

Родина рухалася по узбіччю проїзної частини, коли на них налетів майже некерований легковик. На щастя, пішоходи відбулися переляком та пошкодженим дитячим візочком, у якому на той момент знаходився восьмимісячний хлопчик.

Прибувши на місце аварії, поліцейські з'ясували, що 52-річний водій автомобіля був п'яний. Цей факт підтвердив алкотестер, показавши ступінь сп'яніння чоловіка у 2,3 проміле.

Наразі автомобіль доставлений на штраф майданчик Шосткинського відділу поліції. Стосовно нетверезого водія поліцейські склали два адміністративних протоколи.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...