П'яний водій у Житомирі скоїв наїзд на поліцейського

Інцидент стався під час оформлення адміністративних матеріалів, коли 33-річний водій намагався втекти з місця ДТП.

Ілюстрація:pravda.if.ua

У ніч на понеділок, 15 січня, в Житомирі п'яний водій Honda Accord скоїв наїзд на патрульного поліцейського. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За отриманими даними, інцидент стався під час оформлення адміністративних матеріалів. 33-річний водій намагався втекти з місця ДТП і в цей час скоїв наїзд на поліцейського. В результаті правоохоронця доправили в лікарню.

Тепер правопорушнику потрібно буде крім адміністративної відповідальності відповідати і за насильство щодо працівника правоохоронного органу. Відкрито провадження з кваліфікацією за ч. 2 ст. 345, яка передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...