П'яний водій випив пляшку горілки на очах у поліцейських

Тернопільські копи, зупинивши підозріле авто, запропонували водію пройти тест на алкоголь. Але зухвалець наочно довів, що їхати в медустанову немає потреби.

В Тернополі водій розпивав горілку прямо на очах у копів. Фото: ternopil.te.ua.

Під час патрулювання близько п'ятої ранку вулиць Тернополя патрульні помітили автомобіль Fiat Linea, у якого не горів задній габарит. Водій, який керував авто, виявився напідпитку, пишуть Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Водієві наказали зупинитися. При перевірці документів патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували 26-річному громадянину пройти тест на алкоголь, але він відмовився", – повідомляє патрульна поліція Тернополя.

Замість цього, водій відкоркував пляшку горілки і випив, не дочекавшись огляду в медустанові. Патрульні доставили порушника у відділення поліції і склали на нього протокол.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...