Під час обстрілу біля КПВВ "Гнутове" у селі знищено два житлових будинки (відео)

Село Пищевик сильно постраждало від нічного обстрілу

Фото: "Депо"

В ніч на 19 жовтня під обстріл потрапило село Пищевик, що поруч з КПВВ "Гнутове". В ході обстрілу постраждали житлові будинки. Про це йдеться у відео Громадського ТБ, повідомляють Патріоти України.

Чотири будинки пошкоджені, з них два практично повністю знищені в результаті обстрілу 18 жовтня. Нагадаємо, у КПП "Зайцеве" з контрольованої території перестали пропускати машини,аби два модулі працювали для пропуску піших пасажирів.

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...