Під час сутичок у Міському саду Одеси активісти розбили голову місцевому начальнику поліції (фото, відео)

Активісти виступили на захист зелених насаджень у місті.

Начальнику одеської поліції розбили голову. Фото:dumskaya.net

Під час акції на захист зелених насаджень Міського саду в Одесі сталася масова бійка з вибухами петард і димовими шашками. Про це пише Думская, передають Патріоти України.

Як стало відомо, шеф одеської поліції Дмитро Головін спробував втихомирити протестувальників, проте ті почали його штовхати. Співробітники поліції заступилися за начальника. Сталося кілька сутичок з правоохоронцями.

В результаті бійки з учасниками протесту Дмитро Головін отримав травму - йому розбили голову. Бійка активістів і поліції триває.

Відео сутичок також виклав у своєму Facebook одеський активіст Сергій Стерненко.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...