Під час святкового параду у Новому Орлеані у натовп людей в'їхав пікап, є поранені (фото)

​У Новому Орлеані люди святкували Марді Гра, коли на них наїхав п'яний водій.

У Новому Орлеані п'яний водій на пікапі заїхав у натовп людей. Фото:Reuters

Пікап, за кермом якого, як виявилося, був "дуже п'яний" водій, в'їхав у натовп людей, які спостерігали за головним парадом Марді Гра у Новому Орлеані в суботу, 25 лютого. Поліція повідомила, що травми отримали 28 людей, понад 20 було госпіталізовано, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Не відкидають того, що кількість травмованих може зрости. Наразі триває розслідування. Поліція Нового Орлеану негайно затримала водія пікапу, який, за свідченням очевидців, з'явився розпатланий, зі скляними очима і під впливом наркотиків або алкоголю.

Мер міста Мітч Лендрі в заяві послався на підозрюваного як "п'яний водій". Однак, інцидент не перервав наймасштабнішого параду в рамках Марді Гра у Новому Орлеані під назвою Krewe of Endymion.

Загалом 28 осіб отримали поранення, 21 з яких були доставлені в місцеві лікарні, в тому числі один співробітник поліції. Сім інших осіб, які постраждали, відмовилися від транспортування.

Місцеві ЗМІ повідомили, що спочатку 12 осіб вважали тяжко пораненими. Затриманого чоловіка, за словами представників поліції, допитували у відділенні для порушників у стані алкогольного сп'яніння.

Федеральне бюро розслідувань Нового Орлеану взялося встановити, чи це було порушення на федеральному рівні.

Слід додати, що Марді Гра — це аналог Масниці у США, сезон святкувань перед Великим постом. Буквально Марді Гра означає "жирний вівторок" — останній день карнавалу.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...